Het netwerk van kwaliteitsadvocaten

Advocaten

Rechtsgebieden

Landen

Advocabo sponsort

Sponsoring Nationale SnelPleit-Wedstrijden 2016

Advocabo was dit jaar sponsor van de Nationale SnelPleit-Wedstrijden. De dag is begonnen met een instructie voor alle betrokken partijen: de juryleden, zaalwachten en deelnemers. Iedere partij kreeg een andere instructie. In totaliteit namen er ongeveer 22 teams (een team bestaat uit drie a vier personen), 30 zaalwachten en 30 juryleden deel aan deze dag.

De teams kregen 30 minuten de tijd om een strafrechtelijke casus voor te bereiden.

In de tweede ronde stond het goederenrecht centraal.

De derde voorronde had betrekking op personen-en familierecht.

De finalisten waren een team van Dicit uit Tilburg en een team van Eggens uit Utrecht.

Eggens is als winnaar uit de bus gekomen.

Gedurende de dag zijn er foto’s gemaakt. Enkele foto’s zijn terug te vinden op: www.magisterjft.nl, dan naar foto’s, fotoboek, 2015-2016 en vervolgens bij NSPW 2016.

 

De Europese Kampioenschappen Softbal 2015

Europese Kampioenschappen Softbal 2015
In juli is het zover, dan starten de Europese Kampioenschappen Softbal 2015 op het sportcomplex van de honkbal- en softbalvereniging Gryphons te Rosmalen (De Groote Wielen, Groote Vlietlaan 61, 5425 RB Rosmalen).

Advocabo is mede-sponsor van dit bijzondere evenement. Van zondag 19 juli tot en met zaterdag 25 juli zullen 20 Europese landenteams, waaronder het Nederlandse Team, onderling strijden om het Europese kampioenschap.

De openingsceremonie is op zondag 19 juli om 17:00 uur. Aansluitend aan de openingsceremonie wordt om 17.30 uur de wedstrijd Zweden – Israël gespeeld. Om 20.00 uur start de wedstrijd Duitsland – Nederland

De finale zal gespeeld worden op zaterdag 25 juli om 18.00 uur. Aansluitend aan deze wedstrijd zal de sluitingsceremonie plaats vinden.

www.echw2015.nl

Stichting Support Topsport Gehandicapten

Deze stichting stelt zich ten doel om mindervalide sporters te ondersteunen om in hun tak van sport de top te bereiken en vervolgens een volwaardige plaats in de maatschappij te verwerven.

www.rickmolier.nl

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen