Het netwerk van kwaliteitsadvocaten

Advocaten

Rechtsgebieden

Landen

Advocabo partners

Advocabo werkt samen met onderstaande gerenommeerde partners. Deze partners maken het mogelijk dat kwaliteitsproducten en -diensten beschikbaar zijn tegen aantrekkelijke kortingen voor alle kantoren die aangesloten zijn bij Advocabo Office.

2Support: “fulltime support voor een part-time tarief”

2Support is in 1999 opgericht door Jolanda Hellings. Samen met haar team en met meer dan 23 jaar ervaring is 2Support de expert op het gebied van (juridisch) secretariële ondersteuning.

.

Wat is ons onderscheidend vermogen?

– Personeel (ziekte, verlof of vakantie) is niet uw risico, maar de onze. U betaalt een vast uurtarief;

– Continuïteit is gewaarborgd, mede doordat de werkzaamheden zowel op uw als onze locatie verricht kunnen worden.

– Ook buiten kantoortijden de mogelijkheid dictaten uit te laten werken;

– U betaalt alleen voor de werkzaamheden die ook daadwerkelijk worden verricht (beheersbare kosten);

– De werkzaamheden worden door een vast team uitgevoerd, uw aanspreekpunt is altijd hetzelfde.

– Onze stop shopping: administratieve, secretariële en boekhoudkundige ondersteuning onder één dak;

– Secretaresses die juridisch onderlegd zijn, verrichten de werkzaamheden, dat betekent dat de inwerktijd vele malen korter is, wellicht zelfs niet nodig is.

.

Wij kunnen o.a. de volgende werkzaamheden verrichten:

1. Office:

– Werkprocessen in kaart brengen

– Quick scan (efficiency versus kosten)

– Coaching / begeleiding van uw secretaresse

2. Virtueel secretariaat:

– Archivering;

– Correspondentie-afhandeling;

– E-mail beantwoording; prioriteitsstelling in rapportage naar u toe

– Telefoonbeantwoording;

– Dictaten uitwerken;

– Etc.

3. Ondersteuning op locatie
.

Kosten:

Bij 2Support betaalt u alleen  de tijd die wij kwijt zijn met de uitvoering van de werkzaamheden. In combinatie met onze telefoonbeantwoording is 2Support een professionele samenwerkingspartner zodat u verzekerd kunt zijn van een zelfstandig functionerend secretariaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om bezetting, ziekte of vakantie. Kortom: een deskundige back-up voor uw huidige secretariaat of als vaste samenwerkingspartner.

Korting:

U ontvangt als lid van Advocabo een korting op onze tarieven.
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn graag tot een nadere kennismaking bereid.

Advocabo partner | Booking.com

Booking.com

Booking.com B.V., een dochteronderneming van de Priceline Group (Nasdaq: PCLN), bezit en beheert Booking.com™, wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 1.000.000 kamernachten gereserveerd via Booking.com. De website en apps van Booking.com trekken bezoekers van over de hele wereld, zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Booking.com is een informatieve en gebruiksvriendelijke website met gegarandeerd de beste prijs. Het doel van Booking.com is om zowel zakenreizigers als vakantiegangers op de meest efficiënte en voordelige manier de mogelijkheid te bieden om te zoeken in het brede aanbod van accommodaties en te boeken, waar ter wereld zij zich ook bevinden.

bol.com

Bol.com

De winkel van ons allemaal

De winkel van ons allemaal. Voor iedereen, speciaal voor jou. Bol.com vindt het belangrijk om haar klanten in Nederland en België een winkel te bieden die naast gemak en service, een groot assortiment, inspiratie en voordeel biedt. Een winkel die overal direct en makkelijk toegankelijk is, en waarbij je als klant echt centraal staat. Dat is de ambitie van bol.com.

Advocabo partner | Tekom Vertalers

Partner: Tekom Vertalers

Tekom Vertalers is een internationaal opererend vertaalbureau, dat al meer dan 35 jaar juridische vertalingen maakt voor toonaangevende advocatenkantoren en juridische afdelingen van multinationals. Wij zijn een toonaangevend vertaalbureau met een uitstekende reputatie. Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen beschikt Tekom Vertalers over een zorgvuldig geselecteerd team vertalers in binnen- en buitenland.

 

Gespecialiseerd in juridische vertalingen
Tekom Vertalers levert professionele juridische vertalingen in alle talencombinaties, desgewenst ook beëdigd en voorzien van apostille . Bij een juridische vertaling is de juiste formulering belangrijk. In tegenstelling tot andere domeinen is een juridische tekst maar voor één uitleg vatbaar en is er ook maar één correcte juridische vertaling mogelijk. Dit klinkt eenvoudig, maar er is gedegen juridische kennis voor nodig. De juridische vertalers van Tekom Vertalers gaan zeer nauwkeurig te werk en zijn goed op de hoogte van de rechtssystemen in de landen van hun respectievelijke talencombinatie(s). Ons vertaalbureau verzorgt, op NEN-EN 15038 gecertificeerde wijze, juridisch vertaalwerk in meer dan 60 talen.
Door uw lidmaatschap van de Advocabo heeft u toegang tot gespecialiseerd, NEN EN-15038 gecertificeerd vertaalwerk van de hoogste kwaliteit, voor een basistarief van € 0,156 per woord. vertaalwerk wordt geborgd door standaard een revisie door een tweede vertaler te laten uitvoeren.

Officeleden hebben zo toegang tot juridisch vertaalwerk van de hoogste kwaliteit tegen vaste lage kosten. Daarnaast maakt u automatisch gebruik van onze uitgebreide database. Deze bevat alle juridische segmenten (zinnen) die wij ooit vertaald hebben. Wanneer u vertaalwerk bij ons aanbiedt waarbij een bepaald percentage al in de gewenste talencombinatie in onze database voorkomt, betaalt u hiervoor slechts 25% van het tarief. Uiteraard is de vertrouwelijkheid hierbij wel gewaarborgd, want dit is natuurlijk essentieel.

Advocabo partner | Sucsez

Partner: Suczes

Uitgebreid advies

SUCSEZ heeft veel kennis in huis op het gebied van zorgverzekeringen. Of het nu gaat om het vergelijken, afsluiten, wijzigen of het opzeggen van uw zorgverzekering. Het advies dat wij bieden is uitgebreid en deskundig. In tegenstelling tot andere partijen adviseren wij niet altijd het goedkoopste product, maar zoeken we uit welk pakket het beste bij uw situatie past.

In onze vergelijkingsmodule is het mogelijk het totale aanbod van u voor het aankomende jaar te vergelijken. De huidige zorgverzekering kan worden toegevoegd waardoor de verschillen in één oogopslag zichtbaar worden. Door de onafhankelijkheid van ons, is ons advies altijd eerlijk. SUCSEZ stelt het belang van de verzekerden voorop.

Onze vergelijkingsmodule: www.sucsez.nl/advocabo biedt snel een degelijk advies. Er zijn talloze mogelijkheden om op een uitgebreide manier een vergoeding in een pakket naast die van een andere aanbieder te zetten. Onze medewerkers helpen dagelijks veel verzekerden met uiteenlopende vragen. Naast hulp bij het gebruik van de vergelijkingsmodule, bieden wij volledige ondersteuning rondom uw zorgverzekering. SUCSEZ garandeert dat u direct een deskundige adviseur aan de telefoon krijgt, zonder wachttijden en dit 7 dagen per week het hele jaar door. Onze doelstelling is dan ook om het meest klantvriendelijke kantoor van Nederland te zijn.

De onafhankelijkheid van SUCSEZ houdt in dat geen enkele bank of verzekeraar aandeel heeft in onze organisatie. Daardoor is het advies dat wij geven aan verzekerden eerlijk. SUCSEZ stelt het klantbelang altijd voorop. Wij beloven onze relaties dat het advies dat wij geven niet gerelateerd is aan een beloning die wij van een verzekeraar ontvangen. SUCSEZ gelooft in het daadwerkelijk adviseren waar een verzekerde en of werkgever behoefte aan heeft: de juiste kwaliteit voor de juiste prijs!

 

Advocabo partner | Veldsink Adviesgroep

Partner: Veldsink Adviesgroep

Wij zijn een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau, met 14 vestigingen verspreid over Noord-Brabant en Zeeland. Al meer dan 30 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor al uw financiële vraagstukken. Ons streven is dat u zich zo min mogelijk zorgen baart om uw financiële toekomst. Wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening kijk dan eens rond op de website of neem contact met ons op. Ons motto: Uw zekerheid, onze zorg!

Advocabo partner | Sdu

Partner: Sdu Juridische Opleidingen en Events

Sdu Juridische Opleidingen en Events verzorgt kwalitatief hoogstaande cursussen voor juristen. De cursussen komen tot stand in overleg met onze klanten, docenten en adviesraad. Onze congresmanagers zijn allen jurist.
www.sdujuridischeopleidingen.nl

Advocabo partner | REPAY Payroll Services

Partner: Repay Payroll

‘Repay Payroll verzorgt payrolling sinds 2005 en is dé specialist binnen het MKB en de detailhandel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in ons vakgebied, met eigen hrm-specialisten, bedrijfsadviseurs, arboconsultants en een centraal servicecentrum. We kennen elke CAO van A tot Z, we zijn volledig gecertificeerd en hebben dus alles in huis om ondernemers én werknemers volledig te ontzorgen. Bij payrolling geeft u het juridisch en administratief werkgeverschap uit handen, dus ook alle zorgen  en risico’s bij ziekte en ontslag. U werft en selecteert uw eigen werknemers, verzorgt zelf de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met de werknemers. Repay Payroll wordt alleen in juridische zin werkgever van uw personeel. Wij nemen alle arbeidsrechtelijke risico’s van u over en verzorgen de complete salarisadministratie, inclusief contracten, ontslagprocedures, salarisbetalingen, ziekteverzuimbegeleiding en alle overige verplichtingen die u als werkgever zou hebben.’

Advocabo partner | REPAY Payroll Services

Partner: Rechtsorde

Rechtsorde helpt u snel en efficiënt de informatie te vinden die u nodig heeft. Zoekt u met Google naar 6:124 dan is het resultaat verrassend, maar niet relevant voor uw juridische praktijk. Zoekt u met Rechtsorde.nl dan gebruikt u een juridische zoekmachine binnen het juridisch domein. Dat levert een kwalitatief veel beter resultaat op dan de miljoenen hits in Google. En als u wilt, doorzoekt u ook meteen al uw digitale abonnementen en eigen kennisdocumenten, in dezelfde omgeving. Ontvang automatisch attenderingen, deel uw zoekresultaat met collega’s of sla het op in uw dossier. Ontdek zelf de winst van het gericht zoeken met Rechtsorde.nl.

Advocabo partner | GGN Mastering Credit

Partner: GGN


Iedereen is van waarde

GGN gelooft in eerlijk en oprecht zakendoen. Handelen vanuit menselijke waarden. Klanten integer en respectvol behandelen. Dit is niet alleen een morele overtuiging, maar ook dé manier om tot duurzame resultaten te komen. Of liever gezegd: de klantwaarde te vergroten door een dienstverlening die het gehele traject van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer en incasso uit handen kan nemen. Ook de inzet van onze gerechtsdeurwaarders hoort daar bij.

Bij alles wat wij doen, maken wij effectief gebruik van onze kennis van debiteuren en hun betaalgedrag, maar uiteraard ook van (regionale) wet- en regelgeving. Als marktleider in full service creditmanagement bedienen wij heel Nederland met eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren. Wij staan dan ook middenin de maatschappij en kennen de lokale behoeften. De meerwaarde van onze mensen is hiermee altijd dichtbij.
GGN biedt:

Eén vast aanspreekpunt voor u, die kennis van uw zaken heeft. Deze 1 baliefunctie houdt bijvoorbeeld in:
Een vonnis om te laten betekenen in Amsterdam, kan worden aangeleverd aan uw vaste aanspreekpunt, bijvoorbeeld in Tilburg, die ervoor zorgt, dat uw stukken in Amsterdam tijdig worden uitgebracht.

GGN heeft met 27 vestigingen volledige landelijke dekking met eigen kantoren. Bij GGN werken ruim 1200 medewerkers, waarvan meer dan de helft als incassospecialist. Daarnaast zijn er 144 (kandidaat-) gerechtsdeurwaarders en 55 juristen werkzaam. Dit betekent dat 20% van alle in Nederland actieve gerechtsdeurwaarders in dienst is van GGN.

Advocabo partner | Counters

Partner: Counters

Counters voor administratie en advies dat telt
Waarom Counters? Counters verzorgt uw administratie en jaarstukken met de scherpte van een accountant, maar rekent een andere prijs.
Wij zijn uw partner wanneer u zekerheid wenst over uw bedrijfsvoering zonder dat u een accountant hoeft in te schakelen (waarbij u vaak betaalt voor kwalificaties en prestaties die voor uw bedrijf overbodig zijn). Counters is een allround administratiekantoor dat nagenoeg alle administratieve werkzaamheden kan verrichten voor het MKB. Mocht de hulp van een accountant noodzakelijk zijn, dan werken wij nauw samen met accountants uit de regio.

Counters, een slim alternatief voor een accountant
Wij kunnen ons qua prestaties aanbieden als een vakkundige partner op het gebied van accountancy. Counters werkt met een budgetvriendelijk uurtarief. Onze diensten zijn veelzijdig. Klikt u hier voor ons dienstenaanbod.
Toch een accountant nodig?
Moet u het jaarverslag laten toetsen en paraferen door een (register)accountant? Via Counters kunt u dat een stuk goedkoper aanpakken. Door de voorbereiding van het financieel dossier tegen een lager tarief aan Counters uit te besteden, bespaart u op uw kosten.

Advocabo partner | Van Boekel Smits & Willems

Partner: Van Boekel Smits & Willems

In de levensloop als particulier of ondernemer komen er heel wat zaken op uw pad die vragen om financiële en fiscale structurering. Zakelijke kwesties zoals de juiste ondernemingsstructuur, bedrijfsopvolging, overname en reorganisaties, maar ook familiaire kwesties zoals trouwen, de geboorte van kinderen, echtscheiding of overlijden hebben grote invloed op u, uw onderneming en het (familie)vermogen.

Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs adviseert, staat u bij en loodst u door de alsmaar wijzigende complexe fiscale wetgeving, om zo tot optimalisatie te komen.

Naast fiscale optimalisatie is Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs gericht op groei, bescherming en behoud van uw vermogen, onderneming en/of familiebedrijf. Hierdoor krijgen u, uw onderneming en (familie)vermogen voor de toekomst vernieuwende financiële perspectieven vanuit de fiscale hoek. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw persoonlijke aandachtspunten.

Kortom, neem contact met ons op indien u vragen heeft over bijvoorbeeld:

 • Uw bedrijfsopvolging;
 • Uw financiële balans tussen zakelijk en privé;
 • Aan- en verkoop van onroerend goed;
 • Uw (internationale) inkomens- en vermogensplanning;
 • Emigratie en remigratie
 • De Vrijgestelde Beleggingsinstelling (VBI);
 • Familievermogen, estateplanning en echtscheiding;
 • Fiscale aspecten van vastgoed;
 • Uw juridische ondernemingsstructuur, samenwerkingen, reorganisaties en herstructureringen;
 • Belastingcontroles;
 • Fiscale bezwaar- en beroepsprocedures.


Naast fiscale advisering verricht Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs uw reguliere belastingaangiftes voor de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting tegen zeer concurrerende prijzen.

Advocabo partner | Office Depot

Partner: Office Depot

Office Depot levert elke dag kantoorartikelen aan miljoenen klanten overal ter wereld. Of het nu gaat om de plaatselijke winkel op de hoek of bedrijven uit de Fortune 500. Onze 1.584 winkelvestigingen, gespecialiseerd verkooppersoneel, bekende catalogi en online winkels spelen daarbij een vitale rol.

Office Depot heeft wereldwijd ca. 41.000 medewerkers in dienst en is goed voor een jaaromzet van 12,1 miljard dollar.

Advocabo partner | Bju

Partner: Boom Juridische Uitgevers

Boom uitgevers Den Haag bestaat uit Boom Lemma uitgevers, Boom Juridische uitgevers en Eleven international publishing.

De uitgeverij is actief op diverse vakgebieden zowel op papier als digitaal. Er zijn in totaal ruim veertig medewerkers werkzaam bij Boom uitgevers Den Haag.

Boom uitgevers Den Haag maakt deel uit van de uitgeefgroep Koninklijke Boom uitgevers, waaronder ook Uitgeverij Boom in Amsterdam en Edu’Actief in Meppel vallen.

Koninklijke Boom uitgevers werd in 1841 opgericht en is uitgegroeid tot een uitgeversconcern dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige, nationale en regionale informatievoorziening.

Advocabo partner | ASC4

Partner: ASC4

ASC4 heeft een naam hoog te houden als het gaat om verbetering van efficiency en reductie van de directe kosten. Daarnaast biedt ASC4 een uitstekende dienstverlening, die er op gericht is om uw performance te verbeteren. Sinds de aanvang houdt ASC4 zich al bezig met bedrijven in de juridische sector en heeft veel kennis van de processen en de belangen in de juridische sector. Advocabo heeft een aantal voorbeeld scenario’s met ASC4 doorgenomen en daarbij konden de besparingen oplopen tot maar liefst 70% van de huidige kosten.

ASC4 biedt u via Advocabo de mogelijkheid om uw documentkosten inzichtelijk te maken en samen met u naar betere oplossingen te kijken. Als u besluit om uw documentoplossing door ASC4 te laten verzorgen, betaald ASC4 voor u het eerste volledige jaar van uw lidmaatschap aan Advocabo.

Uw contactpersoon bij ASC4 is Michiel Aalberts en is bereikbaar op telefoonnummer 026-8488422 of per email op info@asc4.nl

Koninklijke Boom uitgevers werd in 1841 opgericht en is uitgegroeid tot een uitgeversconcern dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige, nationale en regionale informatievoorziening.

Advocabo partner | Firm 24

Partner: Firm24

FIRM24 is ontstaan vanuit de vraag van ondernemers die na hun BV oprichting behoefte hadden aan een goede boekhouder, een jurist en een belastingadviseur. In het begin brachten wij de ondernemers in contact met ons netwerk van bevriende partijen, maar dit bleek niet goed te werken.

De feedback van de ondernemer was duidelijk. “Wij willen één plek voor alle administratieve- en juridische rompslomp. En daar willen we één vast tarief voor betalen zodat we maandelijks weten waar we aan toe zijn”.

Rick Schmitz en Martijn Migchelsen, beiden voormalig werkzaam bij PwC (PriceWaterhouseCoopers), hebben na ruim 2 jaar meer dan 5000 ondernemers geholpen met alle zaken waar ze zelf weinig kennis van hadden. Dit doen ze met een team van fiscalisten, financieel experts, juristen en boekhouders.

De eerste one-stop-shop voor ondernemers.