Advocaten

Rechtsgebieden

Landen

Angesloten advocaten Advocabo | mr. Natalia Medko | Advocatenkantoor Natalia Medko

mr. Natalia Medko

Your Way in World Business
Willem II straat 14
5038 BG Tilburg
Advocaat in Nederland en België

Contactgegevens:
www.yourlawyers.eu/natalia.medko
Bel mij > +32 (0)499 72 67 97
E-mail: medko.advocaat@telenet.be

Rechtsgebieden:
Internationaal rechtPROFIEL

Mr. Natalia Medko is een internationale advocaat bij uitstek.
Natalia is wiskundig ingenieur en doctor in de toegepaste (hogere) wiskunde.
Zij heeft dan ook grote interesse voor de wetenschap.
Na als wiskundige werkzaam geweest te zijn, is zij drs. in de sociale psychologie en mr. in de rechten in Rusland, België en Nederland.  Natalia heeft veelvoudige juridische en niet juridische opleidingen gevolgd in verschillende landen.
Mr. Medko heeft haar universitaire rechtenstudies gedaan in Moskou in Russisch recht, in Nijmegen in Nederlands, Europees en Internationaal recht en in Antwerpen in Belgisch en Fiscaal recht.
Bovendien heeft zij veelvoudig aanvullende juridische opleidingen gevolgd in Nederland in ICT-recht, Nationaal en Internationaal contracten recht en transport- recht, in Brussel in Belgisch recht, Europees recht en Internationaal fiscaal recht en London in Anglo-Amerikaanse contractenrecht en onroerend goed recht.

Natalia Medko spreekt veel verschillende talen. Met Russisch als moedertaal communiceert zij makkelijk met mensen van alle landen van de voormalige Sovjet Unie en spreekt zij bovendien verschillende andere Slavische talen. Daarnaast spreekt zij Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Mr. Natalia Medko staat in België en Nederland op het Advocatentableau. Zij kan en mag in civielrechtelijke en bestuursrechtelijke zaken voor de Russische rechtbanken procederen en omtrent alle rechtsgebieden van het Russische recht adviseren.