Aangesloten advocaten Advocabo | Mr. Mireille Posthumus| Posthumus Advocaten

mr. Mireille Posthumus

Stipt Advocaten
Hogeweg 137
5301 LL Zaltbommel
Nederland

Contactgegevens:
www.stiptadvocaten.nl
Bel mij > +31 (0)88 000 53 01
E-mail: m.posthumus@stiptadvocaten.nl

Rechtsgebieden:
Arbeidsrecht


Mr. Mireille Posthumus is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Zij werkt voor zowel werkgevers als werknemers.

Mireille beschikt binnen het arbeidsrecht over maximale kennis en expertise ten aanzien van alle facetten van het arbeidsrecht. In het verlengde hiervan volgt zij nieuwe wetgeving, rechtspraak en literatuur op de voet en waarborgt daarmee full service van de hoogste kwaliteit.

De manier van werken van mevrouw Posthumus is informeel en toegankelijk en kenmerkt zich door een directe en persoonlijke aanpak. Door marktkennis, specialisatie en jarenlange ervaring werkt zij praktisch en efficiënt. Daarbij is Mireille betrokken en dienstbaar tegen concurrerende tarieven.

Voor vraagstukken die het expertiseterrein van het arbeidsrecht te buiten gaan, zoals ondernemingsrecht, huurrecht en intellectueel eigendomsrecht werkt Posthumus samen met andere Advocabo advocaten.

De advocaat

Mireille Posthumus studeerde in 1995 af aan de Universiteit van Amsterdam in de studierichting Nederlands Recht. Na diverse jaren als jurist bij grote accountantsmaatschappijen te hebben gewerkt, is zij per augustus 2001 als advocaat bij Landwell en later bij Van Doorne Advocaten in Amsterdam werkzaam geweest.

Na een verblijf van twee jaar in Engeland heeft zij zich in 2006 als zelfstandige gevestigd. Gedurende de periode 2009 t/m 2013 is zij partner geweest van het advocatenkantoor Enneking Posthumus Advocatuur.

Mireille Posthumus is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch en de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Meer info: Stiptadvocaten.nl