Advocaten

Rechtsgebieden

Landen

Aangesloten advocaten Advocabo | mr. Jean van Zinnicq Bergmann | Van Zinnicq Bergmann Advocaten

mr. Jean van Zinnicq Bergmann

Van Zinnicq Bergmann Advocaten
Peperstraat 8
5211 KM 's-Hertogenbosch
Nederland

Contacgegevens:
www.vzb.nl
Bel mij > +31 (0)73 613 23 18
E-mail: jzinnicq@vzb.nl

Rechtsgebieden:
Erfrecht, verbintenissenrecht


Jean van Zinnicq Bergmann is advocaat bij Van Zinnicq Bergmann advocaten in ‘s-Hertogenbosch. Hij is de achterkleinzoon van de oprichter van het kantoor. Al sinds 1976 is Jean advocaat en verbonden aan het kantoor.

“Het is heel bijzonder om op de plaats waar drie generaties voor mij de advocatuur hebben bedreven die traditie voort te zetten. Ik ben de vierde generatie van advocaten  Van Zinnicq Bergmann in Den Bosch. De wereld is veranderd en verandert steeds. Het is de grote uitdaging met je tijd mee te gaan en het kantoor zich te laten bewijzen.  En na ruim 35 jaar is deze motivatie nog steeds en onverminderd aanwezig. Het zal mijn tijd niet duren.”

De rechtsgebieden waarop Jean zich richt zijn vrij breed: vermogensrecht, contractenrecht, onrechtmatige daad, bouwrecht, incasso, erfrecht. En procederen is uiteraard zijn vak!

Frans is zijn moedertaal. Daarmee beweegt hij zich gemakkelijk in het gezelschap van Franstalige advocaten en cliënten.

Naast de advocatuur is Jean van Zinnicq Bergmann betrokken bij veel maatschappelijke activiteiten. Maatschappelijk ondernemen was hem al gegeven voordat het werd uitgevonden.

Bron: Van Zinnicq Bergmann Advocaten