Het netwerk van kwaliteitsadvocaten

Advocaten

Rechtsgebieden

Landen

ADVOCABO ADVOCATEN | ONDERNEMINGSRECHT, ERFRECHT, STRAFRECHT, CONTRACTEN, INCASSO...

ADVOCABO ADVOCATEN |  STERK IN RECHT! ONDERNEMINGSRECHT, ONTSLAG, ERFRECHT, STRAFRECHT, CONTRACTEN, INCASSO EN VELE ANDERE RECHTSGEBIEDEN.

Het Advocabo Kwaliteitsnetwerk is een internationaal samenwerkingsverband tussen advocaten met bewezen kwaliteit. Elke aangesloten advocaat beschikt over vooraf getoetste vakkennis op het rechtsgebied waarin desbetreffende advocaat werkzaam is. Voor rechtzoekenden is het dus duidelijk wie hen die deskundigheid daadwerkelijk kan bieden waar zij recht op hebben. Doordat een Advocabo advocaat deel uit maakt van de Advocabo organisatie profiteert hij of zij van de collectieve kennis die aanwezig is in het advocaten netwerk maar worden de voordelen van een klein kantoor behouden.

NIEUWS >>

Advocabo sinds 28 juni 2016 Partner van Booking.com. Booking.com is een informatieve en gebruiksvriendelijke website met gegarandeerd de beste prijs. Het doel van Booking.com is om zowel zakenreizigers als vakantiegangers op de meest efficiënte en voordelige manier de mogelijkheid te bieden om te zoeken in het brede aanbod van accommodaties en te boeken, waar ter wereld zij zich ook bevinden. Klik hier om direct naar de website te gaan.


Nieuw in www.advocaboshop.com : WWZ in modellen. Speciale prijs Advocabo-advocaten € 105,80.

9789462901230_WWZ in modellen


Nu beschikbaar op www.advocaboshop.com: Pensioenrecht door prof. mr. drs. M. Heemskerk. Met 20% korting voor Advocabo advocaten.

Pensioenrecht


Advocabo en Viadicte bijeenkomst ‘de cliënt in beeld’

Op 6 april 2016 organiseert Advocabo in samenwerking met Viadicte een bijeenkomst. Esther Verboon van de Hogeschool Utrecht promoveert op het onderwerp: ‘de cliënt in beeld. Een onderzoek naar loyaliteit van MKB cliënten in de advocatuur’. Klik hier voor meer informatie.


Nieuwe producten opgenomen in Advocabo-shop

Deze week zijn weer meerdere mooie producten van Boom Juridische uitgevers BJu opgenomen in de Advocabo-shop met speciale tarieven voor Advocabo advocaten. Kijk snel op www.advocaboshop.com.


Advocabo sinds 20 januari 2016 Partner van Bol.com
Bol.com is de online one stop shop van Nederland. Via Advocabo kunt u nu nog sneller en eenvoudiger uw aankopen regelen. Klik hier om direct naar de website te gaan.


Seminars 2016
De voorbereidingen voor het tweede seminar van 2016 zijn in volle gang. Binnenkort vindt u meer informatie op de website.


Spanje-reis
Op 8 april aanstaande vindt de eerste Advocabo buitenlandreis plaats. Het programma is inmiddels bekend.


Nieuw in de webshop Exclusief voordeel beroepsaansprakelijkheidsverzekering. meer informatie >>


Advocabo Seminar Op maandag 30 november vond in Utrecht het tweede Advocabo Seminar in 2015 plaats. Het thema van deze dag was “de deskundige in het procesrecht” in de ruimste zin van het woord. Dit thema werd belicht vanuit het fiscaal procesrecht, bestuursprocesrecht, burgerlijk procesrecht en strafprocesrecht. Sprekers waren mevrouw mr. A.M.E. (Anneke) Nuyens, de heer mr. R.C. (Roel) van Wamel, mr. dr. J.G.A. (Jack) Linssen en de heer mr. W. J. (Willem-Jan) Ausma. meer informatie >>


Excerpta Parlementaire Geschiedenis WWZ

Excerpta Parlementaire Geschiedenis WWZ Alle aangesloten advocaten van Advocabo ontvangen 20% korting op de uitgave Excerpta Parlementaire Geschiedenis WWZ van Mr. F.M. Dekker onder redactie van A.R. Houweling & M.J.M.T. Keulaerds. De verkoopprijs bedraagt € 49,- en voor Advocabo advocaten € 39,20. Vraag eerst de couponkortingscode aan!

U kunt bestellen via www.advocaboshop.com

Uitgever: Boom Juridische Uitgevers.


Wwft-cursus Op donderdag 24 september 2015 zal de raad van de orde in het arrondissement Oost-Brabant een Wwft-cursus organiseren. lees verder >>


Dag van de Ondernemende Advocaat Advocabo kijkt terug op een inspirerende dag met vele interessante sprekers en beroepsinhoudelijke workshops tijdens de Dag van de Ondernemende Advocaat! lees verder >>


MISSIE ADVOCABO

Bewustmaken rechtzoekenden dat kwaliteit van een advocaat uiteindelijk het criterium behoort te zijn bij de keuze van een advocaat.

 

PARTNERS

Advocabo werkt samen met gerenommeerde partners. Deze partners maken het mogelijk dat kwaliteitsproducten en -diensten beschikbaar zijn tegen aantrekkelijke kortingen voor alle kantoren die aangesloten zijn bij Advocabo Office.

SEMINARS

Advocabo organiseert regelmatig seminars met interessante en actuele onderwerpen die relevant zijn voor de advocatuur.